Onze voorwaarden voor de aanschaf van een kitten.

 

Wij van Cattery Zilver Zora die hobbymatig bezig zijn hebben maar af en toe een nestje. Ons doel is dan ook om gezonde kittens op de wereld te zetten. Onze poezen worden getest op HCM/PKD/FIV/FELV. Ook de katers waar wij onze poezen latten dekken zijn voorzien van alle screenings en entingen. Wilt u bij ons een kitten kopen vragen wij u reserveringskosten te voldoen. Mochten de kittens klaar zijn om te verhuizen tekent u een koopovereenkomst voor overdracht.

Om in aanmerking te komen voor een kitten vinden wij het heel belangrijk en gaat onze voorkeur uit naar dat het kitten al een speelkameraadje heeft of dat ze met zijn tweeën uit het nest verhuizen.

Onze kittens verlaten onze Cattery tussen de 12 en 13 weken oud. De kittens blijven in eigendom van de Cattery tot de koopovereenkomst is ondertekend en na volledige betaling ook al heeft u de reserveringskosten voldaan. Wij houden ook altijd het recht een reservering te annuleren, de reserveringskosten worden dan aan u terug gestort. Mocht u uw afspraken niet nakomen met betrekking tot het ophalen van uw nieuwe huisgenoot, wordt de koop geannuleerd en de reserveringskosten worden niet aan u terug gestort.

Mits er geen andere afspraken zijn gemaakt worden de kittens door u gecastreerd , dan wel gesteriliseerd. Mocht u hieraan niet meewerken en er wordt met de kat gefokt zal hier een boete aan vast zitten.

Ook mogen de kittens niet worden doorverkocht aan derden zonder medeweten van ons.

De kittens worden geënt tegen niesziekte en kattenziekte, ontwormd en zijn in het bezit van een identificatiechip en paspoort.

Onze kittens zijn allemaal in het bezit van een stamboom van Mundikat.

Onze kittens zullen geen buitenkatten worden maar alleen buiten verkeren in een afgesloten tuin of in een kattenren, wilt u toch graag een kat die u wel zo de deur uit zet en aan haar lot overlaat adviseren wij u om een huis en tuin kat te kopen(of te krijgen) en geen Britse Korthaar

Zodra wij merken dat er sprake is van mishandeling van een van de bij ons aangekochte katten nemen wij direct contact op met de dierenbescherming en vervalt de oorspronkelijke koop. Het dier keert dan naar ons terug.

Het kan voorkomen dat een kat die uit onze Cattery komt niet meer in het huis kan verblijven van de nieuwe baasjes. Wat de reden ook is, willen we graag in kennis worden gesteld hiervan en de 1ste keus zijn voor herplaatsing. Ofwel zullen we alle hulp bieden om het diertje te herplaatsen. Wij wensen onze kittens niet op marktplaats of andere handelssites tegen te komen.

Wanneer u denkt na het lezen van de voorwaarden ons kitten een goed en liefdevol onderkomen te kunnen bieden zouden wij graag wat meer over u te weten willen komen.

Bel of mail ons en overtuig ons waarom u het juiste baasje bent.  Op mails waarin meteen wordt gevraagd naar de prijs wordt niet geantwoord.